Мачти

НАИ АД предлагат широка гама услуги и изделия в областта на енергетиката, знание и сътрудничество, за да ви помогне да посрещнете нуждите на Вашия бизнес.

Използването на временни или постоянни мачти е широко разпространено в метеорологията, комуникациите и ветроизмервателните дейности.

Както и в другите енергийни отрасли, производството на вятърна енергия има нужда от проучвателна дейност, преди да се инвестира пълномащабно във ветроенергийна централа.

Измервателните мачти трябва да бъдат максимално олекотени и да могат да се вдигат само с помощта на основни инструменти като лебедки и лостове.

Такива мачти често се монтират на отдалечени места, далеч от поселища и пътища. Обикновено мачтите се използват за кратък период, от няколко месеца до няколко години.

Височините на измерване трябва да бъдат максимално близо да височините на центровете на вятърните турбини, за да бъдат данните достоверни и да могат да се направят правилни оценки на ветровия потенциал при изчисляване на инвестициите.

Нашите мачти впечатляват със своя дизайн, достъпна цена, проверено качество и надеждна технология за монтиране на трудно достъпни места без нужда от изграждане на скъпоструващи пътища.

С опита и знанията на нашия екип, ние предлагаме най-доброто решение за Вашите измервания.

Методът, който използваме революционизира индустрията за наблюдение на вятъра.

Мачтите от серия “ЛИ” на “Domino” EOOD и АД НАИ са проектирани да издържат на всякакви климатични условия, повече от които и да било конкурентни продукти.

Защо мачтите “ЛИ” :
– икономически ефективни измервания до и на 80 метра
– издръжлив модулен дизайн
– цялостно монтиране на мястото за измерване
– без използване на скъпоструваща подемна техника
– без нужда от направа на пътища
– незабавна доставка и монтаж в рамките на 5 работни дни
– по-леки от конвенционалните решетъчни мачти
– аеродинамиката и тънкият профил свеждат грешките от турболенция до минимум.

Галерия

Галерия